Om os

Lidt om os og vores vinleverandører

 

 

Byron Vinimport er et familieforetagende, som har det mål at importere kvalitetsvin og sælge dette videre til konkurrencedygtige priser i forhold til de fleste vinforretninger og internetbaserede forhandlere.

 

Som basis for vores import har vi valgt et af Italiens store vinhuse, Montresor, som har sit hovedsæde i Verona. En stor del af vinene kommer fra Veneto, hvor Montresor har rundt regnet 100 hektar satellitovervågede vinmarker. Montresors egne marker er alle placeret i omegnen af Venetos hovedby Verona og i områderne omkring Gardasøen. Ud over disse har Montresor vinhuse fra det meste af Italien og enkelte ikke-italienske producenter i Montresor gruppen. Montresor har siden firmaets start vundet mange priser for deres vin, og i 2010 blev de kåret til årets italienske vinhus i Il Mio Vino, som er et af de mest kendte og respekterede italienske vinmagasiner.

 

Udover Montresor og deres underhuse henter vi også vin hjem fra en mindre Siciliansk producent, Curto. Curto har en meget lang og stolt tradition indenfor vinproduktion og udmærker sig i Siciliens primærdrue; Nero d'Avola. Udover vinproduktion fremstiller Curto også fantastisk oliven-olie.

 

Copyright © All Rights Reserved